Martingale strategie

Martingale strategieEr zijn verschillende blackjack strategieën die je kan toepassen en je meer winst moeten opleveren tijdens het spelen van live blackjack. Sommige van deze strategieën zijn gericht op het nemen van betere beslissingen waardoor je meer kans hebt om te winnen zoals de basis blackjack strategie. Andere schrijven meer voor wat de hoeveelheid van een inzet moet zijn. Dit zijn de zogenaamde inzet systemen die je in meerder casino spellen tegenkomt. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat je het beste eerste kunt leren om beteren beslissingen te maken, kan het ook geen kwaad om te experimenteren met inzetsystemen. De Martingale strategie is hier een voorbeeld van en meteen het meest bekende en meest extreme systeem van alle live blackjack strategieën.

Speel direct Blackjack met de Martingale strategie!

Martingale en blackjack

De Martingale strategie was eigenlijk in eerste instantie helemaal niet voor blackjack bedoeld maar voor roulette. Echter zijn er ook veel mensen die de strategie op blackjack toepassen. In roulette maakt het systeem namelijk gebruik van de inzetten waar men bijna 50% kans heeft om te winnen. Bijvoorbeeld een inzet op rood of zwart en even of oneven. Wanneer live blackjack echter op een goede manier gespeeld wordt dan is de kans om te winnen ook bijna 50 procent. Vaak heb je zelfs betere kansen om te winnen dan bij deze inzetten in roulette. Bovendien heb je als extra voordeel tijdens het spelen van live blackjack dat je ook een blackjack gedeeld kunt krijgen. In dat geval krijg je niet 1 op 1 uitbetaald maar 2 op 3. Dit zorgt ervoor dat het Martingale systeem misschien wel beter toegepast kan worden op blackjack.

Hoe werkt het Martingale systeem?

Veel geldHet inzet systeem Martingale is één van de meest extreme blackjack strategieën die er bestaan. Hoewel het lijkt alsof er met het systeem onmogelijk verloren kan worden is er echter toch een kans dat je kan verliezen. En als je verliest met het gebruik van de Martingale blackjack strategie dan verlies je ook meteen grote bedragen. Het Martingale systeem voor blackjack werkt namelijk als volgt. Iedere keer dat er een hand verloren wordt dan wordt de inzet voor de volgende hand verdubbeld. Op het moment dat je weer een hand weet te winnen dan maak je het verlies van de voorgaande handen goed en houd je ook nog eens een winst over die gelijk staat aan de eerst verloren inzet.

De strategie gaat uit van het principe dat door de goede kansen om een blackjack hand te winnen het nooit lang kan duren voordat er weer een hand gewonnen kan worden. De kans dat je tien handen op een rij verliest is natuurlijk ook best klein. Maar zeker niet onmogelijk en dat is dan ook het zwakke punt van deze strategie. Het steeds moeten verdubbelen van de inzet zorgt ervoor dat je al heel snel enorme bedragen moet inzetten. Deze hoge bedragen worden vaak niet eens geaccepteerd tijdens het spelen van live blackjack. Bovendien is een verliesreeks zeer goed mogelijk tijdens het spelen van blackjack en wanneer je de inzet niet meer kunt verdubbelen of door de enorme bedragen die je hebt moeten inzetten blut bent geraakt dan verlies je dus enorme bedragen. Een enkele reeks van verloren handen kan je honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Pas dus alsjeblieft op met het toepassen van de Martingale strategie.

Wat is je leeftijd?

age