Labouchere strategie

Labouchere strategieDe meeste live blackjack strategieën zitten vrij simpel in elkaar. Vooral de zogenaamde inzet systemen waarbij wordt voorgeschreven hoeveel je per hand moet inzetten zijn meestal niet zo moeilijk te begrijpen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een inzet verdubbeld moet worden bij winst of verlies van een hand. Een andere mogelijkheid is dat er bij een strategie een vaste cijferreeks moet aangehouden worden die het aantal units bepaald die ingezet moeten worden. De Labouchere strategie zit echter iets anders in elkaar en vergt een wat uitgebreidere uitleg om de strategie toe te kunnen passen tijdens het spelen van live blackjack.

Speel direct Blackjack met de Labouchere strategie!

Een flexibele blackjack strategie

Deze strategie is namelijk flexibel op een aantal vlakken waardoor je zelf kunt variëren hoeveel risico er genomen gaat worden. Begrijp je echter het principe van het Labouchere systeem dan zal je zien dat het een zeer leuke manier is om de hoogte van je inzet te bepalen. De hoogte wordt namelijk niet willekeurig bepaald maar met de doelstelling om een van tevoren bepaald doel te bereiken. Dit doel is het winnen van een mooi bedrag tijdens het spelen van een blackjack sessie in het live casino. Het eerste ding dat namelijk flexibel is en we zelf kunnen en moeten bepalen is het bedrag dat we willen winnen die dag. Vervolgens verzinnen we een manier waarop we dit bedrag kunnen winnen.

Uitleg Labouchere blackjack strategie

BlackjackAls we de Labouchere strategie in live blackjack gaan toepassen dan zijn er enkele dingen flexibel. Dit wil echter niet zeggen dat we geen duidelijke uitleg van het inzet systeem kunnen geven. Er zijn namelijk een aantal basis regels voor het systeem waar men zich aan moet houden. De strategie werkt als volgt. Nadat het bedrag is bepaald wat we graag willen winnen bepalen we een bedrag wat we graag willen gaan inzetten. Vervolgens berekenen we hoeveel units van dit bedrag nodig zijn om het winstbedrag te behalen. Laten we als voorbeeld nemen dat we met een inzet van 4 euro willen beginnen en graag 100 euro willen verdienen. Om dit bedrag te krijgen hebben we 25 units van 4 euro nodig. Nu dat we dit vastgesteld hebben gaan we een manier maken met het systeem om na een blackjack sessie dit bedrag aan winst verdiend te hebben.

Uitvoering van het systeem

De 25 units die we nodig hebben verdelen we nu over een reeks getallen. Bijvoorbeeld 1-2-2-3-5-3-3-2-2-1-1 om een totaal van 25 units over de reeks getallen te verdelen. De reeks mag zo lang zijn als je wilt en je mag de getallen verdelen zoals je zelf wilt. Het beste is wel als je aan de uiteindes van de reeks getallen de lage getallen zet. Dit is omdat de eerste inzet die we gaan plaatsen de som is van de twee buitenste getallen. In dit geval dus 1 + 1 = 2 units van 4 euro is 8 euro. Als we de hand winnen dan strepen we de twee buitenste getallen van de reeks weg. Deze hebben we immers zojuist gewonnen en hebben we niet meer nodig om ons gestelde doel te bereiken.

Verlies je echter de hand dan worden de 2 units die zojuist verloren zijn op het einde van de reeks geplaatst. De nieuwe reeks wordt dan in dit geval: 1-2-2-3-5-3-3-2-2-1-1-2. De volgende inzet is opnieuw de som van de twee getallen op de uiteindes van de reeks. De volgende inzet is dus 1 + 2 = 3 units van 4 euro is 12 euro. Wanneer de reeks getallen is weggewerkt dan is het doel van de 100 euro winst bereikt.